top
Marturii Simona Buzgău

Simona Buzgău

Mă numesc Simona Buzgău, sunt căsătorită, avem o fetiță de 7 luni și sunt bucuroasă să vă pot împărtăși pe această cale cum L-am cunoscut personal pe Dumnezeu.

M-am născut într-o familie de creștini baptiști. De mică am mers la biserică împreună cu părinții mei. La biserică participam cu plăcere la orele de școală biblică a copiilor. Aceste ore erau special pregătite pt. copii ca să nu ne plictisim și să le putem întelege. Acolo am învatat că există un Dumnezeu care a creat lumea cu tot ce cuprinde ea, inclusiv pe om. Părinții mei m-au învățat că, Dumnezeu ne-a lăsat Biblia ca să putem ști ce dorește El de la noi și cum putem fi fericiți cu adevărat pe acest pământ. Tot ei m-auînvățat că nu este suficient ca ei să fie credincioși, ci și eu singură trebuie să închei un legământ cu Dumnezeu.

Crescând mai mare, mai exact în jurul vârstei de 14 ani a început să mă frământe urmatoarea întrebare:

“Dacă mor, ce se întâmplă cu mine, unde mă duc?”

Datorită faptului că am citit în Biblie, știam că există RAI pentru toți care cred în Fiul lui Dumnezeu….și IAD pentru toți care nu cred în El și încalcă poruncile Lui. I-mi era frică de moarte deorece știam că am păcate!

Cu toate că mă străduiam mult să împlinesc poruncile lui Dumnezeu nu reușeam în totalitate. Știam că dacă am un singur păcat nu pot să ajung în cer, nu pot să stau în prezența lui Dumnezeu, deoarece El este sfânt!

Citind mai mult, mi-am dat seama ce trebuia să fac. Dumnezeu ne-a lăsat scris în Biblie care este singura cale ca să putem ajunge în prezenta Lui. Aceasta cale este Fiul Său Isus Hristos care de bună voie și-a dat viața în locul meu.

Atunci prin rugăciune i-am cerut lui Dumnezeu să î-mi ierte toate păcatele și să î-mi ia frica. I-am cerut Fiului Său să fie stăpânul vieții mele și să î-mi dea puterea necesară de a trăi în așa fel, încât să se poată bucura de mine. Știu că nu sânt încă desăvârșită dar am îndrazneala la El deoarece, El este Mântuitorul și Domnul vieții mele!

El mi-a dat pacea Lui în inima și siguranța că Dumnezeu mi-a iertat toate păcatele. Acum nu mai î-mi este frică de moarte, sânt fericită și astept cu nerăbdare clipa când Domnul Isus va venii să mă ia în acel loc pe care sa dus să mi-l pregătească, unde voi trăii veșnic!!

Where to find us

Chapel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur elit sed do eiusmod tempor incididunt.
a

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.