Invitație Conferință

(Înregistrare în engleză: The invitation and registration form are available in english on this page.)

 

Ești invitat să participi la o conferință de o zi întreagă axată pe subiectul chemării lui Isus:

„Duceți-vă și faceți ucenici din toate neamurile, botezându-i în Numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Și învățați-i să păzească tot ce v-am poruncit. Și iată că Eu sunt cu voi în toate zilele, până la sfârșitul veacului. Amin.” Matei 28:19-20

 

Detalii Conferință

Împreună cu Ethnos360, biserica noastră organizează o conferință de o zi întreagă axată pe subiectul chemării lui Isus găsită în Matei capitolul 28. În mijlocul nostru vom avea ca invitați pe Ron și Carrie Lindsey împreună cu Luca și Lavi Muscianese. Poți citi mai multe detalii despre invitații noștrii puțin mai jos în pagină.
Conferința va avea loc Sâmbătă pe data de 18.11.2023 la adresa Meiselstraße 70A, 1140 Wien și va fi ținută pe limba engleză, bineînțeles cu varianta traducerii live pentru persoanele doritoare (pentru doritori, selectați opțiunea aceasta în formularul de înregistrare din josul paginii).

 

Invitați:

Ron and Carrie

Despre Ron și Carrie Lindsey:

Ron și Carrie sunt membrii cu vechime ai organizației Ethnos360. În perioada 1984-2002 au slujit în Papua Noua Guinee. În primă fază, aceștia au trăit într-un cadru îndepărtat de civilizație unde au fost niște plantatori pionieri de biserici în tribul Siawi. Dumnezeu a lucrat într-un mod minunat în inimile localnicilor și mulți au ajuns să fie convertiți de la viziunea animistă asupra lumii la Hristos. Astăzi cu ajutorul mai multor prezbiteri băștinași continuă să funcționeze o biserică sănătoasă în acel loc.

Din 2002 până în 2022 cuplul Lindsey slujesc la Institutul Biblic Ethnos360 din Wisconsin, SUA.

În 2023, familiile lui Ron Lindsey și Luca Muscianese au dat startul unui nou centru de recrutare Ethnos360 în România.

Luca and Lavi

Despre Luca și Lavi Muscianese:

Luca și Lavi sunt foști membrii ai bisericii baptiste Emanuel din Viena. Aceștia au frecventat Facultatea Ethnos360 din Marea Britanie din anul 2014 până în anul 2017.

Luca și Lavi sunt și ei la rândul lor membrii ai Ethnos360 aflându-se pe picior de plecare în zona Asia-Pacific. Își doresc să fie plantatori de biserici și traducători de biblii. Se așteaptă să plece pe câmpul de misiune anul viitor. Până atunci, ei asistă la începerea unui nou centru de recrutare Ethnos360 în România.

* Lavi este româncă și Luca este italian.

 

Subiectele Conferinței:

1. Evanghelizarea și Biserica

Luca Muscianese, unul din membrii bisericii baptiste Emanuel din Viena ne va împărtăși principiile evanghelizării. Felul în care putem fii buni martori a harului lui Dumnezeu pentru alții dintr-o perspectivă biblică. Aceste principii vor putea fi aplicate ușor într-un context austriac.

2. Înțelegându-L pe Dumnezeu, pe noi înșine și națiunile în lumina Marii Lui Trimiteri

Sesiunea aceasta va fi potrivită pentru toți membrii bisericii. Vom fi provocați să vedem evanghelizarea și Marea Trimitere prin ochii Marelui Leu din Iuda! Vino și fii încurajat de istorisirile și imaginile împărtășite de Ron și Carrie Lindsey – misionari ai Ethnos360.

3. Pre-Evanghelizarea Aplicată într-un Context Multi-Cultural

Sesiunea aceasta va fi prezentată de către misionarii care au lucrat cu un grup de oameni îndepărtați de civilizație din Papua Noua Guinee. Vom vedea cum metoda folosită pentru pre-evanghelizare este aplicabilă în toate culturile – inclusiv Austria.

4. De la Canibali la Hristos - O abordare cronologică a Evanghelizării

Evanghelizarea făcută într-un mod cronologic ne-a fost modelată pentru noi de Hristos (vezi Luca 24:25-27).
Ron Lindsey va împărtăși cum grupul de oameni tribali denumiți Siawi din Noua Guinee au fost convertiți de la canibalism la Hristos! Aceasta este o mărturie grozavă a felului în care Dumnezeu a lucrat în viețile acestor oameni.
Vom vedea că metoda evanghelizării într-un mod cronologic este aplicabilă oricărei culturi, inclusiv cea Austriacă.

 

Program:

09:15 – 09:45 – Înregistrare, cafea și gustări

10:00 – 11:15 – 1. Evanghelizarea și Biserica

11:25 – 12:40 – 2. Înțelegându-L pe Dumnezeu, pe noi înșine și națiunile în lumina Marii Lui Trimiteri

12:40 – 14:00 – Pauza de prânz. Mâncare disponibilă la restaurantele din apropiere.

14:00 – 15:30 – 3. Pre-Evanghelizarea Aplicată într-un Context Multi-Cultural

15:40 – 17:00 – 4. De la Canibali la Hristos – O abordare cronologică a Evanghelizării

17:00 – 17:15 – Încheiere

17:15 – 18:00 – Socializare

Datorită programului de biserică de duminică dimineața va trebui să eliberăm localul la ora 18:00.

 

Înregistrare:

Datorită locurilor limitate suntem nevoiți să facem înregistrarea participanților. O taxă de 10 Euro va trebui plătită în prealabil printr-un transfer bancar.

Vă rugăm să completați formularul de înregistrare de mai jos. Toate celelalte detalii vă vor fi trimise prin email. Toate informațiile tale vor fi folosite în mod exclusiv pentru înregistrarea la conferință și vor fi permanent șterse după ce aceasta va avea loc. Asigură-te că ai completat email-ul corect și că ai verificat și folder-ul „Spam”. În cazul în care nu ai primit email-ul automat după înregistrare, poți folosi detaliile de mai jos pentru a face transferul bancar.

Pentru orice întrebări legate de conferință poți să ne contactezi la adresa contact@emanuelwien.com

 

Detalii Transfer Bancar

Poți folosi următoarele date pentru transferul bancar în caz că nu ai primit email-ul automatizat după înregistrare. Nu-ți fă griji, vom avea datele de înregistrare pe care le-ai introdus mai sus.

La facerea transferului, te rugăm să folosești referința de plată: “Conferinta” + numele tău.
(de exemplu: Conferinta Pop Alexandru)

Detalii Bancare:
Baptistengemeinde Emanuel Wien
Erste Bank
IBAN: AT35 2011 1289 2624 1300
BIC: GIBAATWW

După terminarea transferului vei primi un email pentru a-ți confirma plata și participarea la conferință. Totul este prelucrat manual de către voluntari așa că s-ar putea să dureze 3-5 zile până ce plata va fi procesată și emailul de confirmare să fie trimis.