Articole

Prezentare – Femeia misionară

Categories: Articole,Misiune

Ca și copii ai lui Dumnezeu ne rămâne să ascultăm și să acționăm în conformitate cu marea trimitere, aceea de a duce până la marginile pământului Evanghelia care vorbește despre păcat și iertarea în sângele lui Isus Hristos, Evanghelia care vorbește despre inimi curățite prin har scump și care pune un cântec nou în inimile oamenilor fără speranță. Această Evanghelie a păcii ce trebuie să ajungă la auzul și cunoștința fiecărui om de sub soare, spre gloria și slava lui Dumnezeu.

În consecință, având înaintea noastră această responsabilitate de îndeplinit, cu fiecare răsărit de soare ne ridicăm din patul nostru pentru o nouă zi în care să fim sarea și lumina lumii, sau mai simplu să fim misionari, la scoală, la locul nostru de muncă, la coadă la pâine, la farmacie, în tren sau avion…oriunde am fi, noi suntem misionari, fie că alegem să ne facem treaba sau nu, noi am fost desemnați de către Dumnezeu să îi fim martori aici jos și să aducem oamenii la cunoștința Lui.

Ca femei și noi avem un rol de jucat în povestea lui Dumnezeu, avem și noi partea noastră de îndeplinit și nimeni nu va face treaba în locul nostru. Deși Dumnezeu nu avea nevoie de nimeni care sa Îl ajute, El a ales voluntar să implice oameni imperfecți în marele plan de mântuire, și între oamenii aleși există o secțiune rezervată femeilor.

În perioada care ne stă în fața, vă invităm să aflați mai mult despre femei implicate în lucrarea de misiune, în traducerea Bibliei sau alte acțiuni care fac ca Evanghelia să ajungă la marginile pământului.

Vom prezenta poveștile de viață a unor misionare, lupta care au dus-o pe terenul de misiune și felul în care ele L-au cunoscut pe Dumnezeu în lucrarea ce au ales să o facă de dragul Lui și a celor ce mor în întuneric….veți putea afla cum decurge o zi normală din viața unei femei care pe lânga soție și mamă este și misionară….și multe alte detalii pe care daca nu le știm, nu ne gândim că există și totuși sunt prezente și reale în viața misionarelor.

Prin această secțiune dedicată femeii în misiune, ne dorim să vă aducem înaintea ochilor povești de viață care să vă inspire, să vă dea curaj să urmariți viziunea din inimă și visele mari puse de Dumnezeu, dorim să vă dăm dovada că se poate trăi prin credință și vrem să Îl prezentăm pe Dumnezeu văzut prin ochii celor care lucrează cu El de mână în China, Africa, Asia, America Latină.

Sunt multe locuri unde mai este nevoie de implicare și lucrări ce așteaptă să fie îndeplinite, ne dorim să vă dăm o informare reală și așteptăm să vedem felul în care Dumnezeu va face ca aceste articole să iși aibă rostul și să vă împingă la acțiune, să vă determine să vă implicați și să vă jucați rolul.


Lavinia Ardelean