Articole

Ești în permanență iubită!

Categories: Articole,Candela Femeii,Familie

M-am tot gândit cum să începem această serie din „articolul săptămânii”, cu ce să te abordez gândindu-mă că toată luna februarie am sărbătorit iubita sau soția din tine (Sf. Valentin și Dragobete), și acum în luna martie vom sărbătorii femeia și mama din tine. Vestea cea mai bună pe care pot să ți-o dau este că indiferent de lună sau de circumstanțe TU EȘTI ÎN PERMANENȚĂ IUBITĂ!

Te întrebi oare de cine? sau cine mă poate iubi chiar și atunci când nu sunt vrednică să fiu iubită? sau chiar așa… să mă iubescă în permanență?

DA! Să şti acest lucru … eşti iubită şi preţuită de către Dumnezeu din ceruri! Așa cum spune versetul:

nici înălţimea, nici adâncimea, nici o altă făptură, nu vor fi în stare să ne despartă de dragostea lui Dumnezeu care este în Isus Hristos, Domnul nostru.
Romani 8:39

Neîncrederea și insecuritatea acestei promisiuni în inima ta nu este planul Său pentru tine! Isus vrea să ancoreze în sufletul tău şi să te ţină în siguranţă, astfel încât, în anotimpurile cu multa dragoste (februarie, martie) sau în sezoanele cand iubirea este puțin mai distantă, tu să te simți liniștită și iubită prin puterea și demnitate pe care El ți-o dăruiește!

Nimic, nimic, nu te poate separa de dragostea lui Isus!

Propriile greşeli, trecutul tău, singurătatea ta, nedreptăţile făcute de tine sau ale altora față de tine. Isus te iubește mai presus de toate astea! El promite să răscumpere, să umple golul, să curețe mizeriile din viața ta şi să aducă o plenitudine a inimii tale care nu ți-ai imaginat vre-o dată că ar fi posibilă!

Dumnezeul cerului te iubeşte şi El are un plan pentru tine! Stai increzatoare în această dragoste care ți-o poartă. Puterea și demnitatea Lui te încoronează! Multumește-I pentru această dragoste!


Scris de: Alina Nicula

Referințe: Christian Woman Today